Може ли Интернет без капитализъм?

Комунягите се сдухват яко … или социалистите са отново яко неадекватни:

В БСП очечидно имат известни пропуски по модерна история и се нуждаят от опресняване на познанията. Или дори направо от уроци по възникване и развитие на новите технологии. Необходимостта от такива е наложителна в левицата заради приоритетите в новата й политическата и програма. Два от тях цитирани от в. “24 часа” са да громи капитализма и да осигури високоскоростен Интернет на социалистическата младеж.

“БСП следва отново да се докаже като партия на социалистическия идеал, като социална партия, посветила се на историческото преодоляване на капитализма”, гласи основополагаща мисъл записана в проекта за нова програма на БСП. Не се обиждайте другари, но такава мисъл родена в 21-и век в страна член на ЕС може да излиза само от главата на прясно уловена скумрия, ударена няколко пъти с дървен чук по главата.

БСП говори за “преодоляване на капитализма”. Значи пак ще правим комунистически изпълнения…

…Според червената партия “корпоративният интерес се проблича като частен” (гениална мисъл, дано да я запишат в програмата си), а организираната престъпност “едва ли не доминира” над държавните институции. Вярна констатация на левицата. Остава само да добавят пет думички най-отпред – “по време на нашето управление”.

Според БСП у нас се е наложил “паразитен капитализъм”. Може би затова левицата, чието правителство въведе плоския данък сега иска да го замени с “прогресивно данъчно облагане”. Тоест капитализмът е лошо нещо и затова БСП ще се бори с него като прибира повече пари от хората под формата на данъци.

На Бузлуджа яко се слънчасва. Тези са егати недоразумението. Вместо да прегърнат по-модерните социал-демократични идеи, те отново залитат яко към комунизма. Шибана мръсна глупост. Евала на Димитър Аврамов за хубавия коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *