Чичо Иво …

… е тъпанарския ник на Ивелин Николов от „социалната мрежа“ за комуняги. Това е поредната простотия, която изтече по интернета. Този е егати смешника, и му се чудя на болния ентусиазъм да се вре онлайн. Преди цензурираше коментарите във форума на БСП (ако трябва да се съди по думите на отлюспен „червен“ общински съветник), а сега разбираш ли, с „младите“ се опитва да открива топлата вода и колелото, обаче само повече се излагат колко са жалки и неR.E.D.овни:

Човекът избива типичните първобитни интернет комплекси, ако се съди от бозите, които съчинява онлайн, или от ето тази откровенно комплексарска снимка:

Аз съм тъпо комплексирано копеле...

За момента в Русе заразата не е плъзнала още, и има само 7 нахапани от комунистическия бяс. Шибана мръсна глупост.

17 мнения за “Чичо Иво …”

 1. Калояне, щях да кажа оправи си линковете, но след след това хванах идеята ;)

 2. Този сериозно ли е социалист!? Тия откровено са шизофреници вече. В случая не знам обаче кой се върти в гроба: Чърчил ли който е бил готов да се сбие със Сталин и е виждал комуняги навсякъде или Сталин – че неговите отрочета се снимат до портрета на смъртният му враг.
  Този определено е политически шизофреник щом е фен на Чърчил и се бара чеврен.

 3. Явно са сбъркали понятието „социална мрежа“ със „социалистическа мрежа“ :) горките, изглеждат доста смешни.

 4. Всичко да объркали те … вместо да търсят мястото си сред социал-демократичните ценнности, които са традиционния „ляв“ модел за Европа, те се опитват да се върнат към образи и тематика от най-лошото: комунизма! Гледах снимки от там – имаши фанелки със егати посланията… Ленин, създателя на „светлата“ идея за трудовете лагери, Сталин – кръвопиеца, почернил толково много хора, че може да се мери по извратеността си единствено с Хитлер, и Че Гевара – кръвожадния садист. Може да са супер удомни за пропаганда на „револючията“, и отминалия комунизъм (направо са за манифестация в Северна Корея), но нямат нищо общо със съвременните леви идеи. Объркали са се, че хипитата, отишли на безплатен купон, всъщност са им симпатизанти. Объркали са се, че по интернет могат да прокарат някаква пропаганда, ама го използват по супер първобитен начин. Ама какво може да се очаква от партия, в която множеството са деца на „бивши“, и малкото умни и свестни хора, с по-съвремонно разбиране за „лявото“ остават заглушени в масата тъпоумни червени шизофреноиди. Шибана мръсна глупост.

 5. Здравейте! Понеже явно не е станало ясно, в R.E.D. има не само членове на БСП и социалисти. Моля да не ОБИЖДАТЕ! Май вие сте тези, които говорят само за политика и то без да предложат нищо конструктивно! Не злобейте без да се обосновавате! Поздрави от „фенка на Станишев“! Просто се забавлявайте! Хубав ден!

 6. „Надето“, ловиш риба на сухо. Да, в RED има и „други“ – откровенно луди, и непринудено заблудени заспи. Констатацията на очевидното не е обиждане. И стига с тези дъвки за обосноваването – необходимо ли да се повтарят всички до болка познати издънки както на сегашните нео-комунисти в правителството, така и на тази шизофрения с RED. Как може да се „забавляваме“ с неща като Сталин, СССР и Че Гевара ? Толкова забавно е колкото и бръснатите „веселяци“ със свастиките и Хитлер. Това става ли за „обосноваване“ ?

  Още „обосноваване“ искаш ли ? Може ли да ми кажеш поне един виден деец на социал-демократичните идеи от следвоенна Европа ? Не че няма, но промитата ти с комунистическа пропаганда главица едва ли е чувала за тях. Ти си знаеш само за кръвожадните главорези от блозкото минало. Шибана мръсна глупост.

 7. Kaloyan, ти какво предлагаш? И защо RED според теб е шизофрения? Кой казва, че всичките млади хора на Бузлуджа са симпатизанти на БСП? И какво изобщо целиш с всички тези приказки? Интересно ми е защо в търговската мрежа се разпространяват запалки с Че Гевара – да не би БСП да ги е пуснала? Просто има хора, които мислят по различен начин – може и да са луди! Не поставяй под общ знаменател всички! Проблемът е, че интелигентните млади хора просто не се допускат до политиката – все тая от коя партия са!

 8. Не на мене тези евтини парфюми от лев и седемнайсет килото… RED е шизофрения, защото ползва образи и пропаганда, които отдавна са „радикален комунизъм“ и отживелица, и се използват за да измучат някаква ретро носталгия по времето на „социализама“, и ги развява като знамена, все едно че зверствата и извращенията все едно ги е нямало. Както вече писах, щом сте хора с лява политическа ориентация, прегърнете едни по-модерни, по-европейски социал-демократични идеали. Не Сталин, не Ленин, не СССР, и не Че! Нека да има хора з различно мислене, но не и хора, които ползват гореспоменатите кръвопийци с пропагандни цели. Ето това е шибана шизофрения. Запалките и фанелките със „Свинята“ са проява на лош вкус – толкова лош, колкото и кибрити със Мусолини. И това, че R.E.D. и БСП ги ползва, не ги прави по-малко лоши. Или пак по схемата „ама и вие биете черните“ ;) А това с младите хора и политиката може да си го зачеркнеш от тетрадката с клишетата, защото е егати изтърканото. Иначе с „многото си приказки“ целя да покажа колко са жалки комунистите в опитите си да са „хип“, да прилагат тъпоумната си пропаганда в електронен вариант, и колко заблудени са рибите, които им се вързват на „червената“ въдица. Шибана мръсна глупост.

 9. О.К. (което не означава, че съм съгласна с теб). До момента не прочетох нищо, освен критични(и злобни) коментари? Какво е и какво не е „шибана мръсна глупост“? Ти какво предлагаш? И стига с „дъвките“ за Сталин, СССР и такива подобни! :-)

 10. Много сте го закъсали, щом R.E.D. феновете не сте наясно с доктрината… Как може да ме питаш какво предлагам? Ти като си фенка на Станишев, на кои идеи си „фенка“ точно ?

  Аз мога да ти кажа веднага какво предлагам, и мисля че го написах няколко пъти по различни поводи – БСП трябва да промени „ориентацията“ си от „ретро-социализма“, който пропагандира, към социал-демократизма. Иначе БСП си е старата стогодишна мръсница, която беше и 1994, и 1996, и т.н. Зарежете старите „идоли“, старото мислене, старите партийни кадри, и станете отворени социал-демократи.

  Именно използването на старата пропаганда е това, което ме дразни най-много, и няма да се умора да давам примера, че фанелка със Сталин, е все едно потник с Хитлер, или пуловер с Мусолини, или шапка със свастика. Това са символи на едни от най-мрачните години и събития от човешкото история, и е тъпоумна шизофрения да се използват за пропаганда в 21 век. А за връх, Ивелин „Галфона“ Николов, за който просто нямам досаттъчно обиди на склад, за да изразя отвръщението си от него, избива комплески, снимайки се и имитирайки Уинстън Чърчил. Е ето това вече е най-шибаната мръсна глупост.

 11. Абе, всичката тази музика и видеота на сайта на R.E.D. с платени авторски права ли са ? Или Милко Калайджиев и Дженесис са дарили творчеството си за червената идея ?

 12. Олемале, ама Наде, те новини за комунягите ли търсиш ? Сега видях откъде си се приземила на блога ми, и ми стана интересно, като разглежда, май повечето писани работи по темата не одобряват R.E.D. шизофренията, нали ?

 13. „Чичо Иво“ изглежда се е притеснил от снимката си, и за да докаже, че е наистина избива някакви комплекси, взел че я е махнал … явно го е срам ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *