Извратеняци, извR.E.D.еняци

Тези малоумните със социалната мрежа за комуняги ми изглеждат все по-жалки и по-жалки. Телевизионна реклама, билбордове (по думите на Любомир), тъпи прес-рилийзи за още по-тъпите им флаш игри като последната им олигофрения за кафето на Юруков, експлоатиране на първосигнална комунистическа пропаганда като кръвожадния „Че“ и в крайна сметка какво … въздух под налягане. Цялата тази дъндания и никакъв резултат.

Сега, как го разбрах това нещо – ами погледнах им брояча на посещенията. Шумните неR.E.D.овници се оказаха доста свенливи по отношение на броя на посетителите, и са си заключили брояча на Tyxo. Обаче, вси пак, има класации по категориите в които е записан сайта, така че въпреки че не може да се гледат детайлните статистики за трафика, то поне може да се видят обощени данни:

Жалката реалност на неR.E.D.овните
Жалката реалност на неR.E.D.овните

Смешно нали ? Супер мижави и жалки 200 и няколко посещения, от които може едан част са от хора, любопитни да видят шизофренията на „червените“. За сравнение, 200-250 посещения правят по-безинтересните блогове в Блогосферата на Дневник. Иван Бедров има повече посещения на блога си, а не разполага с такива „мощна“ пропаганда. Богомил прави повече. Петър Стойков прави повече.

Жалката реалност на неR.E.D.овните
Жалката реалност на неR.E.D.овните

6 мнения за “Извратеняци, извR.E.D.еняци”

  1. Сигурно и на Бузлуджа е имало хора, които са отишли заради безплатния купон, а не че са фенове, заразени от тъпоумната „червена“ пропаганда.

  2. …който е фен на проекта R.E.D. и вече е сред близо 1600-те регистрирани потребители в интернет страницата red-bg.net, разбрал..

    * http://news.ibox.bg/news/id_1093273391

    На фона на слабата посещаемост на сайта, броят на регистрираните изглежда ужасно завишен. Или пък може би са се регистрирали всички членове на БСП – сигурно вече раздават партийни книжки с акаунт ;)

  3. много сайтове и блогове прилагат какви ли не номера, за да излиза, че са по-посещавани, отколкото всъщност са

    примерно, нагледах се на блогове с по нито един коментар, нито една интересна статия, грозно набутани с адсенс… и брояч на feedburner за абонатите, с число над 300… айде моля ви се.

  4. Аз съм твърд противник на FeedBurner, и може да прибегна едиствено към него, ако към сайта ми има толкова много интерес, че хостниг-а почне да сдава багажа, и за да го поосвободя от част от натоварването, бих използвал FeedBurner като прокси. Точно на този принцип са TechCrunch, за което им правя голяма евала – всички останали възможности на WordPress за работа с RSS емисиите са оставени непокътнати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *