Червена шизофрения

Това с червената шизофрения прави все по-голямо впечетление. Не само на ограничени стереотипни инжинире като мен, ами на и на всякакви други „интернет гущери“. Ето интиресен коментар от Свилен Милев за Блудлуджа Бузлуджа:

…Гледах репортажа в централните новини на БТВ и педерастията беше пълна – Станишев върти плочи, онзи от R.E.D. се маскирал като Че Гевара и се хили като зелка, а на поляната няма и 200 души – коя червена бабичка денси на електро, то си е готов тромбофлебит това…

Не мога да приема електронна музика да озвучава евтини партийни събития. И да се правим че Сталин, ГУЛаг и няколко милиона трупа никога не са съществували. В името на един хонорар. Deep Zone са си дупедавци, Балтазар го уважавам, щото поне никога не се е крил, ама другите в лайнъпа нищо не ги извинява. Кое хаус парче е написано за възхвала на руската деспотична партия и за техните 100-годиши дистрибутори в България? Да си пускат пионерските химнове и да маршируват, в нашата рода имаме 1 убит и един “Белене”…

Май тези, които им обръщаме внимание са повече, отколкото самите неR.E.D.овници. И като всички луди (да ме прощават „нормалните“ луди), не осъзнават колко са зле. Жалка картинка. Шибана мръсна глупост.

Снимката е от тук – прочетете коментарите, ще видите, че са по-интересни от написаното за Бузлуджа 2008.

2 мнения за “Червена шизофрения”

  1. Абе тая летяща чиния не я ли взривиха… да са качват червените на нея и да отлитат за червената планета. Ех да беше Бъки Бомбата там. Евала му, че взриви мавзолея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *