Станишев е медийна курва

След като началото на почивните дни започнаха с полуголия Бойко Борисов в петъчния брой на „По-здрави“, днес виждаме Станиев да се прави на мъж с рокерското шествие от Балканския мото-рок събор. Всичката Мара вързала, че и на мотор се качила. Простете балканския ми акцент, но точно на това се вика медийна курва. Нека сега да си мерят с Борисов на кого му е по-голям … престоят в медиите и публичните изяви. То не бяха пропагандни изяви на Бузлуджа, то не бяха диджей изгъзици, то не бяха мотори, то не бяха рокери.

Станишев си кара „матора“…
Станишев си кара „матора“…

Шествието тръгна от палатковия лагер на хълма Света гора и след като направи почетна обиколка на хълма Царевец, спря край историческия храм „Св.40 мъченици“, където Сергей Станишев поднесе цветя и се поклони пред гроба на Цар Калоян.

Навремето точно преди парламентарните избори 2005 Иван Костов ходи да гледа „Епизод 3“ на официалната премиера. Чудих се тогава дали наистина е фен, или е просто евтин PR номер. Сега обаче тази история със Станишев и рокерското шествие е повече от очевидна – цяла седмица неR.E.D.овните тровят новините с това как е намерен мотора, и колко бил зает премиера, за да го пробва, но как нямало да изневери на идеята и да подкара шествието днес. Евтини трикове, нали ? Шибана мръсна глупост.

Карикатурата е от тук:

Едно мнение за “Станишев е медийна курва”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *