Krumo в действие

Ето това вече е „известен програмист“ ;)
Ето това вече е „известен програмист“ ;)

Супер е, когато видиш, че някое от нещата, които си написал, наистина може да се използват за нещо полезно ;) Вчера вечерта, малко след работа, видях ето това:

Понеже напоследък се правя на php developer често ми се налага да прекарвам „приятни“ часове в debug-ване. И тъй като тази работа и без това е бавна и изнервяща, днес намерих начин да я направя поне малко по-човешка. Става въпрос за един български проект – Krumo.
Автора на проекта е небезизвестния Mrasnika. Странното е, че разбрах този факт малко след като тествах приложението защото сайта е на английски и по нищо не дава вид, че се разработва от българи/н.

Радвам се, че има случаи в които Krumo наистина има конкретно приложение. Имах планове да го използвам на работа, но първоначално хибридната му PHP4/PHP5 природа беше проблем, а след това нямам много време да се занимавам с тази библиотека.

За финал – благодаря за похвалите. Не мисля, че съм „небезисвестен“, но пък винаги е хубаво да те засипват с (дори незаслужени) комплименти ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *