Design Patterns в „Клуб Програмисти“

Wow … Design Patterns![/snimka]

Нещо забавно – споменаването на „шаблоните за работа“ (нали така е design patterns на български ?) в дискусията около „Отворения програмист„, е породила нова цветуща тема, „За Дизаин Патернс (Design Patterns)“:

Не ви съветвам да четете цялата дискусия, само първото мнение е забавно и си личи, че е откровен майтап. Това обаче не пречи на всякакви малоемници, квази-анонично, да си упражняват простотията. Ама какво да се прави, толково мноооого програмиране, и накрая все трябва да избие някъде ;)

Оставам с впечетлението, че този форум е един от най-безполезните, и единствената му функция е да служи за сцена на галфонизирането на „програмистите“. Разбирам нуждата от самоирония, и малко по-несериозния поглед върху нещата от време на време, обаче ако се зачетете, ще видите, че повече от коментарите да на някакми нихилизирани дебили. Спорадично се пускат интересни теми, които дора няма нужда да се сериозни (а са по-скоро забавни), но коментарите които се пускат по тях са все едно антология на модерното псуване и мръсен език.

2 мнения за “Design Patterns в „Клуб Програмисти“”

  1. Правописните грешки са много и навсякъде, истинско предизвикателство за дислексията ми ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *