Asido: 205 downloads

Отново … празници, задачи, търчене напред-назад, слушане на Maroon 5 и Incubus, и пак съм изпуснал как и Asido е минал границата от 200 изтегляния. Още не съм сигурен кой е правилния начин да се преведе download на български – смъкване, изтегляне, разтоварване – всичките ми звучат еднакво не на мястото си. Трябваше да има нов release (това съвсем не знам как да го преведа) в средата на месеца, но заради настоящите задачи май ще се отложи с един месец (или повече). Така или иначе бях решил да не бутам нищо по двата проекта през Май.

3 мнения за “Asido: 205 downloads”

  1. Хех, ами стават такива работи :) Аз съм виждал DotScript по обявите за работа на Jobs.bg, но чак сега и аз направих връзката.

    Иначе освен изброените разлики между двата проекта има още една много важна – лицензите. `Asido` e open-source, докато както изглежда `PHP Image Sorcerer` е с някакъв комерсиален лиценз.

    Asido-то скоро ще ми отвори пак малко много работа, защото трябва да го „преведа“ на PHP5. Вече направих такова нещо за другия проект – Krumo – но той е доста по-малък по обем. Другото е че още от началото се каня да напиша няколко unit-test-а, ама все няма време ;)

    А това за `кеширащия механизъм` къде се ползва ? Да не би да ти пази резултатите от предишни манипулации, и рпи повторна зяавка да ти дава готовия резултат от кеша ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *