Най-коментираните статии и блогове в България

Нова функционалност на Tobploglog.com дава възможност да се следят само блог статиите, които са най-коментирани.
Нова функционалност на Tobploglog.com дава възможност да се следят само блог статиите, които са най-коментирани.

Въпреки, че не разполага с много свободно време в натовареното си ежедневие, Веселин успя да украси проекта си ТопБлогЛог с ново подобрение. От днес вече има извадка на най-коментираните блог постове и статии. Подобна идея май се обсъждаше скоро, може би около предложенията на Боян Юруков, и наистина ще е много полезна. Определено всеки пост с поне 5 коментари си заслужава четенето, след като е породил такава дискусия ;) Повече за проекта може да прочетете на блога на Веселин:

Идеята е за страница, на която излизат всички статии с 5 или повече коментара, подредени по дата. В дясно излиза класирането по брой коментари за 48 часов период. Има и раздел с малко коментирани постове.

Известни недостатъци:
– Страниците са точно 20, още не съм направил истинско странициране.
– За блоговете с FeedBurner, статиите им до вчера не им се брояха коментарите. Откри го oggin.
– Българските блог системи не са публикували RSS за коментари, в резултат от които за сега не мога да рейтвам лог.бг и блог.бг блогове.

Ако идеята ви хареса, пишете ми забележки и предложения. Това с коментарите дава огромни и неизследвани възможности…

За няколкото часа живот, бих казал, че новото подобрение работи досто добре, защото на водещи места видях Блога за икономика, Петър Стойков и т.н. Ако имате предложения за подобрения, или се сещате за някакъв иновативен начин да се използва тази придобивка, пишете в коментарите след поста. Иначе може да „освежите“ темата, като дадете своя глас:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *