Нетуъркс в Дневник

Любимия интернет доставчик на град Русе, „Нетуъркс България“ е тема на кратка новина в Дневник:

Телекомуникационният оператор „Нетуоркс – България“ разви иновативно разпространение на безжичен интернет, което позволява ползването на един акаунт от две места. Програмата на компанията се нарича AirNetwors Pro, съобщи маркетинг мениджърът на фирмата Димитър Димитров.

До момента, ако се ползва например един компютър вкъщи, е невъзможно да се влезе в интернет мрежата с лаптоп със същото име и парола от друго място. Това е преодоляно в Русе от новата разработка, обясни Димитров. Според него новата програма е особено необходима за корпоративните клиенти.

Покритието на Networx-WiFi, което е вече близо 100% в Русе, позволява достъп до глобалната мрежа от произволно място и пълната свобода и независимост от домашния абонамент.

AirNetworx представлява план за безжичен достъп, който може да се ползва само от клиенти, които се свързват безжично или от притежатели на промоционални рутери от фирмата. Пакетът AirNetworx Pro позволява ползване вкъщи и едновременно с това мобилно на интернет през Networx-WiFi покритието. С новия продукт може да се ползва PDA или смартфон. Този тарифен план включва 6Mbp/s неограничен достъп по кабел и 3Mbp/s неограничен безжичен/мобилен достъп.

В Русе има вече над 3 хил. точки за излъчване, които нарастват, и предстои създаване на WiFi покритие над Гюргево, където „Нетуоркс – България“ има многокилометрова кабелна оптична мрежа за интернет разпространение, каза Димитров.

Благодаря на Тошо за линка.

2 мнения за “Нетуъркс в Дневник”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *