Академия за ИТ Лидери

Ето какво намерих във Facebook:

Академия за ИТ Лидери е курс от практически, бизнес и научно-приложно ориентирани лекции и дискусии, представени от водещи личности от мултинационални и български ИТ компании. Чрез Академия за ИТ Лидери ФМИ предоставя на своите бакалаври, магистри и млади учени възможността да чуят тайните „от кухнята” и да усетят харизмата на тези, които създават бъдещето. Погледа за настоящето и визията си за бъдещето на информационните технологии ще споделят създателите им, евангелистите, пионерите в използването им и световните анализатори. Придобитите познания ще бъдат още една стъпка към успешна професионална кариера на високи лидерски позиции в бизнеса и науката за студентите на ФМИ.

Мероприятието ще се проведе на 6 и 7 октомври, във ФМИ. Изглежда наистина интересно, и аз го виждам като нещо наистина практично. Ще видим какви ще са отзивите, но на мен инициативата определено ми харесва.

PS. Има и страница за събитието, itleaders.fmi.uni-sofia.bg, но там няма да откриете нищо повече от снимка на „плаката“ за мероприятието.

PPS. Още за събитието:

PPPS. Вече има и „официална“ страница (благодаря на Анислав за информацията):

2 мнения за “Академия за ИТ Лидери”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *