Re:TV, Неофициалния видео архив и Венцислав Станчев

Неофициален видео архив на Re:TV
Неофициален видео архив на Re:TV

Нещо кратко – днес видях в Свежо.нет публикуваното от Венцислав Станчев по повод проекта за Неофициален Видео Архив на Re:TV, и искам да му благодаря за написаното. Също така да поздравим Иван Бедров за добрата му работа с „Булевард България“ (един от последните „оазиси“ на интересни публицистични предавания в океана от риалити-покварени медии), за това, че е един от активните и интересни български блогъри. Да не забравим да насърчим и Re:TV да добрата работа до момента.

Имам намерение (ако и когато намеря време), да сложа етикети на всички записи от проекта, като за всяко предаване отбележа кой е участвал, а за прегледа на блоговете от „Булевард България“ – кои са цитираните блогове. Въпреки, че задачата не е чак толкова сложна, за момента нещо не успявам да се справя. Ако име ентусиасти, които искат да помагат с етикети, нека пишат на retv@kaloyan.info – ще се радвам на всякаква помощ.

Имам още идеи, като например да направя лесен начин за вмъкване не само на линкове към архива, ами и самите видеота, и т.н. Ако сте решили да ми направите някое хубаво пожелание, то нека то да е за повече свободно време!

Едно мнение за “Re:TV, Неофициалния видео архив и Венцислав Станчев”

  1. Няма защо да ми благодариш.Проекта ти е много хубав.Продължавай все така.За финал ти пожелавам много свободно време изпълнено с приятни емоции:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *