„Дан електроник“ внедри нова телефонна услуга

[author]InfoServ.bg[/author] [/photo]

Супер е когато Русе присъства в ИТ новините, още повече когато виждам познати имена като това на Стефан Йорданов:

„Дан електроник“ предлага на пазара нова услуга, позволяваща провеждане на телефонни конференции с неограничен брой участници, съобщиха от русенската софтуерна компания. Тя се нарича InfoServ Free Conference. Чрез нея конференциите могат да се осъществяват без компютър и интернет, а само с телефон по всяко време на денонощието и независимо от времевия пояс, в който участниците се намират.

Услугата на „Дан електроник“ ползва за база мрежата на „Орбител“, която обхваща множество точки в различни градове на страната. InfoServ Free Conferenceпозволява използване на неограничен брой линии. Потребителите сами определят датата и часа на конферентния разговор. Организаторът на конференцията съобщава код за достъп на останалите участници по няколко начина – чрез е-мейл, SMS, по телефона. Всеки участник може да се присъедини към разговора в удобен за него момент, като въведе своя код за достъп. Продължителността на един разговор и броят на конференциите също са неограничени.

Организаторът определя участниците и единствен има достъп до записите и историята на проведените разговори. Записът на конференцията може да бъде свален от сайта и изпратен в удобния за ползвателите формат. „Модераторът всъщност има повече права от останалите участници в разговора, в края на конференцията той получава на мейла си статистика за това кой се е включил в нея, както и чийто брой засега не е ограничен“, обясни за „Дневник“ маркетинг мениджърът на „Дан електроник“ Стефан Йорданов. Той обясни,че за всеки областен град има телефон, чрез който да се осъществява връзката с услугата. Потребителите на всички телефонни оператори могат да се възползват от нея, допълни Йорданов.

Услугата е подходяща за организиране на виртуални срещи и съвещания на международно ниво, например с чужди инвеститори или техните филиали в България. InfoServ Free Conferenceе удобна за фирми с множество отдалечени офиси, международни партньори, както и организации, провеждащи чести съвещания, обясниха от компанията. Според „Дан електроник“ тя може да се ползва при търговски преговори, ежедневен сутрешен брифинг, срещи с доставчици, проджект мениджмънт, мотивационни и обучаващи семинари, кризисни съвещания, училищни срещи и др.

„Дан Електроник“ са може би една от най-старите софтуерни фирми в града, и последните няколко години редовно фигурират в ИТ новините, главно свързани с тяхното call-center решение InfoServ.

Едно мнение за “„Дан електроник“ внедри нова телефонна услуга”

  1. Мерси за прекрасния коментар Кокич :)
    Улугата, която пуснахме е наистина нещо уникално за страната. На http://www.conference.bg може да се види как работи и при необходимост да се използва. Все пак не трябва да се пренебрегва възможността в град като Русе да се раждат добри ИТ решения.

    Поздрави !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *