iPhone за 1500 лв.

iPhone 3G[author]Fr3d.org[/author][/photo]

Ето какво видях преди малко:

Изглежда вече няма да се налага да ходите в чужбина, за да си купите напълно законно iPhone 3G. Веригата магазини 2be предлага телефона на Apple от миналия петък (17.10), съобщава блогът eenk.com. Той е без обвързващ договор с мобилен оператор. Има възможност iPhone да бъде закупен със sim-карта на vivatel, като в такъв случай цената е 1320 лв. От 2be съобщиха, че iPhone е внесен в България в сътрудничество с компанията O Connect. Тя осигурява също сервизни услуги за новозакупилите iPhone. Интересното е, че на сайта на O Connect цената на iPhone 3G е фиксирана на 1299 лв. Представител на 2be отчете за „Капитал“ пет продадени телефона от петък досега.

Ами хайде на iPhone-ите … или по-скоро не ;)

4 мнения за “iPhone за 1500 лв.”

  1. До колкото знам телефоните се отключват с TurboSIM или друго подобно СИМ проси. Софтуерен ънок няма все още. Преди номерът със сим прокситата работеще, понеже според блога на ънлокърите iPhone 2G прави 2 запитвания към сим картата – първото за собственото си отключване, второ за пред оператора. Сим проскитата бяха програмирани да дават 2 различни отговора веднъж фалшивия за пред айфона, втория истинският за пред мобилния оператор. Сега се пита само веднъж и телефона се регистрира с фалшиво айди и пред оператора. Това според форума може да донесе солидна глоба и определено може да предизвика доста проблеми.
    Като цяло препоръката е да се стои настрани от такива телефони.
    Преди няколко дни Пешо ми каза, че някакви негови клиенти се били напазарили с такива телефони но било пълно с проблеми. iTunes забивал ако се включи телефона със сим прокси. Като знам как неприятно се вади сим-а не ми се мисли какво е при всяка синхронизация….

  2. За нещастие България все е още цените на Apple продуките е безбожно висока! Да не говорим, че докато пристигнат новивата серия MacBook-ци ще има да се чака … :(

  3. 1320 лева цена за iPhone е някаква местна фантасмагория с елементи на кожодерщина. Струват си смешните $300 в белите страни, като това е по-тънко от повечето нокии тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *