Сайтът за здравна информация Puls.bg стана част от групата на Инвестор.БГ

[author]Puls.bg[/author][/photo]

Днес пристигна новината да поредното придобиване на сайт:

Инвестор.БГ АД стана мажоритарен собственик на специализирания сайт за здравна информация Puls.bg.

Придобиването беше извършено посредством увеличение на капитала на създаденото през август съвместно дружество Инвестор Пулс ООД, като цялото увеличение в размер на 5000 лв. бе записано от Инвестор.БГ АД. Промените в капитала бяха вписани в Търговския регистър на 22 октомври 2008 г.

Дружеството Инвестор Пулс ООД е с предмет на дейност: създаване, управление и поддържане на уеб-страници с медицинска тематика, уеб-дизайн, графичен дизайн и дизайнерски услуги, реклама, сделки с интелектуална собственост, производство на видео- и звукозаписи.

След увеличението на капитала дяловото участие на всеки от съдружниците в капитала на дружеството е разпределено както следва: д-р Николай Стефанов Габровски – 499 дяла на обща стойност по номинал 4990 лева. Инвестор.БГ АД – 501 дяла на на обща стойност по номинал 5010 лева.

Puls.bg е най-посещаваният сайт за здравна информация в България. Проектът е базиран на концепцията за достъпна, компетентна и изчерпателна информация за човека със здравословен проблем. Към момента съдържа над 2500 авторски материала на здравна тематика от водещи специалисти в различни области на медицината. Това, с което сайтът се гордее, е достоверността на информация, с богатото и разнообразно съдържание, както и с един от най-посещаваните форуми, в който има обмен на информация както между самите пациенти, така и с лекари и специалисти.

В аудиторията на сайта са включени представители на всички възрастови групи, като посетителите са предимно работещи и учащи.

Инвестор.бг продължават да разнообразяват набора от сайтове в портфолиото, като се опитват да достигнат до по-разнообрана публика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *