Планетата Земя вика Ина Килева…

Ина Килева, изпълнителен директор на БАМП
Ина Килева, изпълнителен директор на БАМП

Все повече хора губят връзка  с реалността, и се живеят в техния си измислен свят, с идеи и разбирания ако не от 19 век, то поне от средата на 20 век. Поредния пример (след енциклопедичния такъв с триглавата ни ламя)  e г-жа Ина Килева, изпълнителен директор на БАМП (Българската асоциация на музикалните продуценти), а преди това заместник-министър на културата. Ето какво прочетох в Дневник:

Носителите на права: Интернет доставчиците да спират достъпа на пиратите

…Доставчиците на интернет достъп да бъдат по-отговорни към ставащото във виртуалното пространство и към действията на крайните потребители, поискаха по време на кръглата маса „Съдържанието и интернет взаимодействието между правоносители и интернет доставчици“ носителите на права.

„Те са вратата към съдържанието и затова трябва да бъдат негови пазители, да излязат от удобната неутрална позиция“, каза пред „Дневник“ изпълнителният директор на Българската асоциация на музикалните продуценти (БАМП) Ина Килева. Тя посочи, че съдържанието е двигател за развитие на технологичната инфраструктура и в света се наблюдава бум на абонамента за високоскоростен интернет, който за една година е нараснал с 11%. В момента няма законово изискване операторите да следят трафика в мрежата, като от БАМП предлагат да се подпише споразумение между тях и интернет компаниите за по-голяма отговорност при използването на защитеното с авторско право съдържание.

„В България средата е изкривена, с почти 100% пиратско съдържание, а моделът не включва отговорно поведение нито на доставчици, нито на крайни потребители. За да се случи легален достъп до съдържание, трябва да седнем на масата“, каза Килева…

Как да го кажа меко … абе шибана мръсна глупост!

2 мнения за “Планетата Земя вика Ина Килева…”

  1. Била е за кратко зам.-министър на културата и туризма … не само Чилова като министър е била плиткоумен идиот, ами и някои от нейните заместник министри – като не по-малко тъпата (и мпого повече русата) г-жа Килева.

    http://www.karieri.bg/show/?storyid=1446

    Тея са събирани с конкурс за идиоти сигурно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *