Отново за BG-mamma.com: интервю с Иван Николов, съсобственик в „Нет ентъртейнмънт груп“

Иван Николов, съсобственик в „Нет ентъртейнмънт груп“
Иван Николов, съсобственик в „Нет ентъртейнмънт груп“

Икономедия са изключително много в час, и днес, на следвашия ден след новината за купуването на BG-mamma.com от „Нет ентъртейнмънт груп“, вече са публикували интервю с (вече предишно споменатия 18 годишен) Иван Николов, съсобственик в „Нет ентъртейнмънт груп“ :

Купувате интернет бизнес в условия на криза. Смятате ли, че сега е подходящият момент?

За финансовата криза и влиянието й се говори много. Чувал съм много теории. Мисля, че самият факт, че купуваме „БГ мама“ сега, е достатъчно показателен, че сме преценили кое е правилното в конкретната ситуация.

Защо избрахте точно женския сайт „БГ мама“? Имахте ли интерес към други сайтове?

„БГ мама“ и женската аудитория като цяло все още не е особено развита като пазарна ниша от т.нар. големи на пазара. Но е изключително перспективна, има изключително лоялна аудитория, не просто аудитория, а общество. Сайтът е създаден почти без капитали, това е една идея, едно семейство, което е имало своите кризисни моменти. В крайна сметка е дало всичко, за да може това да се случи. Затова сметнахме, че порталът и форумът са добро място за развитие.

Как смятате да „капитализирате“ обществото около сайта?

Говоренето, обмяната на информация във форума не е никак малко, като имате предвид колко различни неща се говорят там – от рецепти до зеленото „ако“ на бебето. Могат да се направят много неща, нека има елемент на изненада.

Прочетете цялото интервю, ще има много интересни неща. Някой от нещата са малко наивно представени, но като цяло съм с положителни впечетления. Остава да видим как ще се развият нещата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *