Вие правите ли разлика между „гвардията“ на Расате и истинската армия ?

Заедно с другите снимки от „Най-добрите снимки на „Дневник“ за 2008г. – Политиката“ в Дневник са публикували и това, с надпис „Отдавна чакано решение – от 1 януари 2008г. отпадна задължителната наборна служба в армията“. Ето и скрийншот от сайта:

Дневник: „Отдавна чакано решение – от 1 януари 2008г. отпадна задължителната наборна служба в армията“
Дневник: „Отдавна чакано решение – от 1 януари 2008г. отпадна задължителната наборна служба в армията“

Егати подигравката. На колко от вас тези „светлокафявите“ им приличат на военни ? Това са печално известната гвардя на Расате, които са може би толкова далече от военните, колкото едноклетъчна амеба от човек. Обаче, които и да са, абе хора, не сте ли виждали български военни ? Къде има такива униформи без пагони, с черни берети и тиранто-подобни колани а ла „фашист от руски филм“ ? Егати подигаврката, егати шибаната мръсна глупост.

За да сравните снимката, ето още две снимки на „инициативата“ на Расате: тук и тук. Много тъпо да сложат тяхна снимка, когато става дума за каквото и да е свързано с нашата армия … нали ?

PS. От Дневник оправиха грешката (благодаря на Анна Пехливанова за бързата реакция), но с поправката отново допуснаха грешка: текста под снимката, в който се говори за  „национална гвардия от доброволци“ на Расате е за август 2007, а не за август 2008. Цитатът на коментара на вътрешния министър „идея с кафяв привкус“ и на Румен Петков, не на Миков ;) Дори поставената връзка към новината от Дневник е от 20 август 2007, така че не виждам как точно тази снимка с точно този текст може да се  квалифицира за „Най-добрите снимки на „Дневник“ за 2008г.“ ;)

PPS. Е сега вече всичко е ОК ;) Отново да похваля Анна Пехливанова за справянето с новия проблем.

2 мнения за “Вие правите ли разлика между „гвардията“ на Расате и истинската армия ?”

 1. Предлагам тази снимка да се ползва и за публикации по темите:
  -Марсианци
  -Коледари
  -Контрольори
  -Екипаж
  и други…:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *