Favit е вече онлайн (официално и за всички)

Днес намерих малко време да си погледна статистиките на блога, и в реферерите видях, че Favit са вече онлайн. По-точно те отдавна са онлайн, но бяха в нещо като private alpha, а сега май са public beta.

е проект, за който се писа за първи път лятото на миналата година, когато се разбра, че е четвъртото допълнение портфолиото на фонда . По моето скромно мнение за половин година „Интерактив Медия“ са свършили страхотна работа, която може сега да видите сами.

PS. Ето повече за откриването от блога на Favit:

5 мнения за “Favit е вече онлайн (официално и за всички)”

 1. Нещо не ме грабва фавит. Не виждам какво е по-различното от други social bookmark услуги. Поразцъках, но не видях да може да се прави нещо концептуално ново. Освен това ми се струва нещо сбъркано с коментарите. Пише, че можеш да четеш коментарите от източника, но явно това още не работи. Но също така можеш да коментираш във фавит и тези коментари не се връщат в източника, което е тъпо.

 2. Аз нямах много време да го разцъкам в дълбочина, и видях само малки разминавания в CSS-а и външния вид на сайта. Иначе аз го виждам като нещо средно между social bookmarking и агрегатор – като например Fav.Or.It (където „групите“ са „канали“ и т.н.) … Като ми остане повече време, ще го разцъкам в детайли, обаче все пак – за около 6 месеца – супер постижение ;)

 3. Благодарим за анонса.

  Favit на пръв поглед може да прилича на social bookmarking и спонтанно да се асоциира с нещо познато, както е нормално за всяко едно ново нещо, но се надявам, че ще имате време да го разгледате по-подробно и да откриете новостите и ползите, които има да ви предложи.

  Калояне, сложи едно „о“ в началото на поста след малк.

  Поздрави,
  Марто – Favit.

 4. Хаха, сега видях че този пост го има вкаран във Favit ;) Жалко само, когато е добавен още не бях готов с плъгина, който обръща [tag]FAVIT[/tag] във връзка към етикет от блога .. и сега се вижда:

  ...[tag]Favit[/tag] е проект, за който се писа за първи път лятото на миналата година, когато се разбра, че е четвъртото допълнение портфолиото на фонда [tag]NEVEQ[/tag]...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *