Кратко включване: Богомил за евродепутат!

Богомил „Бого“ Шопов
Богомил „Бого“ Шопов

Скъпи читатели,

много бързо да ви помоля да помогнете на още едно добро дело. Ако не сте разбрали още, Богомил Шопов, „Бого“, се кандидатира за евродепутат от листата на ПП Зелените. Ако по някакво чудо не се сещате за кого иде реч, ще ви кажа, че това е една от движещите сили зад движението за софтуеъра с отворен код, отворените стандарти, електроните права, цифровите свободи, и т.н. и т.н. Списъкът наистина е дълъг, и включва много добри каузи и дела, както онлайн в мрежата, така и офлайн на живо – като организирането на различни срещи и конференции, последната от която беше тази годишната P2P във Велико Търново. Аз имам честа да познавам Богомил от може би вече почти 10 години, и за това време в моите очи, а сигурно и в очите на другите които го познават, онлайн или офлайн, Богомил си е заслужил авторитета на който се радва днес. Един от най-добрите начини да се използва този авторитет, един от най-полезните начини да се извлече максималното от него е като изпратим Бого в европейския парламент!

На 5 юни, денят в който се провеждат изборите за европарламент в България, гласувайте с бюлетина номер 12 (ПП Зелените) като изберете шестият (6) в списъка: Богомил Борисов Шопов! Аз знам че ще го направя.

Ако искате да се запознаете по-подробно с идеите, които Богомил защитава, и ще продължи да защитава в Европейският парламент, прочетете това послание от него:

Както знаете, аз съм кандидат за европарламента и искам вашата подкрепа, за да можем заедно да спираме опасностите и да разработваме нови свободи във областта на Интернет.

6 мнения за “Кратко включване: Богомил за евродепутат!”

  1. Аз пък не знам къде мога да гласувам!
    Живея до Сан Франциско, а консулството е чак в Лос Анджелис – на 8ч. път.
    Така че ако имаш някаква информация как става гласуването тук много ще се радвам и бих я разпространила.

  2. Ще се опитам да потърся информация, и ако намеря нещо, ще ви пиша

  3. За евроизборите никой в САЩ и Канада няма да може да гласува – това е днес във вестниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *