Реклама в блога

Здравейте,

след кратко „осветляване“ стигнах до следната идея – пускам всякаква реклама в блога безплатно, стига да сте сред моите познати и приятели. Не искам черпене с бири, не искам пари, не искам да ми се прави евала, и не очаквам безкрайни благодарности – искам само да ми е положителна кармата, и да има мир и любов за всички ;)

Офертата е наистина сериозна, и се чуда как не съм се сетил по-рано. Около мен толково много познати и приятели се опитват да работят по различни проекти и задачи, и на мен един банер, или един пост да представя проекта ни би ми коствало абсолютно нищо. Покрай много работа напоследък съвсем не успявам да забелязвам усилията и успехите на моите приятели и познати, а щом сте в тази категория хора, то определено заслужавате да ви се помага ;) Като не мога с друго, поне с безплатна реклама мога! Не вярвам в платените реклами в личните блогове (в личните, не в блоговете по принцип), като на моя блог най-ценното не е може би съдържанието, а авторитета ми, изграден чрез него (ако изобщо имам такъв); един от най-добрите неща, които мога да направя с този „авторитет“ е да помогна на проектите на моите приятели и познати.

Така че, давайте смело! Ще се радвам да ви помогна ;)

9 мнения за “Реклама в блога”

 1. Тия дни ще заформя едно банерче, че ми трябва и за други неща и ще ти дам. Мерси за подкрепата.

 2. Страхотна идея. Въпреки че не мисля да се възползвам от възможността, прегръщам идеята и свалям шапка за това твое предложение.
  Предполагам, че много хора имат нужда от реклама – много хора ще останат благодарни на твоята помощ. Кeep the good work, Mrasnika!

 3. Жалко, че не съм от познатите ти, бих се възползвал, но не за банер, а просто един линк към
  http://slackbg.wordpress.com за да се опитам да реализирам един проект :)

 4. Здравей Калояне,
  много неща са минали за годините, през които „нещото( – :)) ученик“ става човек! Не знам откъде да започна – затова стартирам с този скромен спомен за нещото, наречено МГ!
  Да ти е живо и здраво детенцето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *