Накратко за септември (през средата на октомври)

Съвсем закъснях с публикуването на нещо за септември, и се отече чак до днес, горе-долу средата на октомври. Вече свиквам с веселите занимания около (вече не толкова) малкия Борис, и си упражнявам музикалната култура да търся музика с коята да кротуваме вкъщи. Минахме през джаз с Ела Фицджералд и Дюк Елингтън, Гершуин, виолончело с Йо-Йо Ма и Apocalyptica, Стинг и какво ли още не ;) Най-добре да ги напълня на един playlist от Grooveshark за помощ на други ентусиасти, които търсят с какво да си укротяват бебета ;)

Бебета чуват по-добре ниските звуци – ето го и ефекта: Борис заспа от виолончелото на Yo-Yo Ma ;)
Бебета чуват по-добре ниските звуци – ето го и ефекта: Борис заспа от виолончелото на Yo-Yo Ma ;)

Освен веселбата вкъщи с бебето на работа има малко зор с предстоящо … corporate restructuring, както и един краен срок, който всеки ден изглежда все по-невъзможен. Не се оплаквам, напротив – хваля се колко е забавно около мен ;) Иначе с никакви проекти не съм се занимавал, защото няма време. За сметка на това пък вече една седмица се разправям с поддръжката на MediaTemple, като и това е особенно забавно … по един садистичен начин (сигурно още се виждат пораженията). Язък, голяма компания са, а големи лайнарщини правят, и почти съм убеден да се махам от там като ми изтече абонамента в края на октомври.

През септември има добро дело – станах спонсор на OpenFest 2009 Русе! Тази година мероприятието е юбилейно – за пети пореден път, и също така е два дена: на 30 октомври и 1 ноември. Лекциите са разнообразни, а лекторите са много добри. Още април в Търново си си бях наумил да помогна с някой лев на организаторите след като чух „бизнеса“ как се дърпа като се опре до даване на пари, а пък те едни пари… милиони рабираш ли ;) Майната им на пишман бизнесмените… както и да е де, тази година аз помагам за рекламните материали.

Ами това е, да се надявам че няма да ми загори толково много тенджерата през ноември и ще успея да пиша по на време.

Горе-долу актуална снимка от края на септември… вече съм „чичко“, а не „батко“, нали ;)
Горе-долу актуална снимка от края на септември… вече съм „чичко“, а не „батко“, нали ;)

7 мнения за “Накратко за септември (през средата на октомври)”

 1. Благодаря за спонсорството. Наистина е учудващо как парите идват от частни лица, но не и от фирмите :)

 2. Проблемът е в шибаните МеdiaTemple… чети и се смей (или плачи, както е в моя случай):

  (mt): You will be able to see that PHP Error Reporting is in fact disabled, the errors you are seeing are coming directly from your WordPress application.

  Значи грешките са изключени, обаче…

  (mt): Here are the errors I am seeing:

  Notice: Trying to get property of non-object in /nfs/c02/h07/mnt/29259/domains/kaloyan.info/html/blog/wp-includes/general-template.php on line 366

  Хех, ами като са спрени грешките, защо ми се показват неща които се виждат само при включен E_NOTICE ?

 3. Калоянски, благодаря и аз за спонсорството. Флаерите поприключиха, но пък от плакатите има още и в следващите 1-2 дни ще разлепя и в района на моя и съседните квартали. Раздадени са достатъчно плакати по групи за да бъдат разлепени на различни места из града.

  Похвално е, че помогна за популяризирането и на това събитие !

 4. Е, доживяхме да го видим този Борис :)
  Да ви е жив и здрав, ама истински да ви радва, особено колкото повече расте.

  Истински одобрявам възприетия начин на културно и приспивателно отношение с такава музика! Успех!

Коментари са забранени.