Виденов, Videnov.com … яж лайна тъпо копеле си ти

Нямам никакво време да обръщам на блога, и днес между другото ми трябваше да копирам нещо от (малко много изхакания) CSS на темата… и какво да видя: лайно. Миризливо лайно изсрано за SEO оптимизация на някакъв малоумно сайтче, вече с печална слава.

videnov_yaj_lajna

Да коментирам или да не се хабя… Проверете и вашите блогове и сайтове за тази простащина.

11 мнения за “Виденов, Videnov.com … яж лайна тъпо копеле си ти”

  1. Мене ми е интересно гугълчо, не ги ли засича подобни практики, уж трябва да ги усеща :)

  2. Абе разбирам да рекламират някакво порно, или хапчета и т.н. – все неща които съм свикнал да ползват подобни „похвати“… а то какво: „продавалник“ за столове и маси. Тези с Videnov.com са си плюли на реномето с тази глупост.

  3. Извинете за тъпия въпрос ама къде трябва да се появи това. В коментарите ли!?

  4. Този коментар ще го напиша щотото ми хареса името на поста.
    Да си призная аз отначало си помислих се става въпрос на някой комунист,(с 300 зора изритан от власта през Февроари 97) .И понеже двете думи „лайно“ и „БСП“, са почти синоними даже нашето настояще…. останах леко разочарован от цялата история.

  5. По-важният въпрос е: как да си предпазим сайтовете и блоговете, за да не ни ги хакват подобни екземпляри. Ако успеем да се защитим добре, такива случаи няма да има.

  6. Има блогове и на WP 1.5, ама това не е покана за пишман хакерите ;) Иначе съм на 2.8.4, а последната версия е 2.9.2 – и бих се възползвал от автоматичното обновяване, ако работеше на Dreamhost ;)

  7. За съжаление на този тип му е провървяло. Ако видите на колко силни думи е супер позициониран. Пфууу а ие тука се трепем.

  8. Не роптайте господа срещу това черно SEO наречено Виденов, та той не е виновен. Той е един селчо от Ямбол или някое друго село, на който единствения шанс в живота е черното СЕО, за да успее да стъпи на Софийския пазар, и то не в мебелни магазини, а в „хранителни вериги“, с боклуците, които произвежда. Успех Виденов, успех селчо!!!!!!!

Коментари са забранени.