„Плъгин за добавяне на Svejo.net“ вече и на WordPress.org!

След около месец чакане, най накрая WordPress плъгина за поставяне на Svejo.net бутони бе удобрен за публикуване в хранилището на WordPress.org. Преди няколко дена пристигна одобрението на WordPress плъгин за поставяне на Svejo.net бутони за публикуване на WordPress.org – eто и адреса:

Ако сте вече сте ползвали този плъгин, оставете някоя добра оценка на сайта, а ако не сте, може да си го смъкнете ето от тук.

4 мнения за “„Плъгин за добавяне на Svejo.net“ вече и на WordPress.org!”

  1. Имам три „препоръки“:

    1. Сега бутона се показва на всички страници, нека има избор да се показва само в single.php

    2. Като отворя wp-swejo-net.php, вътре на местата където има кирилица, всичко е в символи &#хххх; Гледам и енкодинга на файла е ANSII. Ако го направиш UTF8 without BOM нещата мисля ще се оправят.

    3. Нека има възможност потребителя да решава къде да се появява бутона. Примерно с ръчно редактиране на .php файловете, да мога да извиквам плъгина, защото доколкото разбирам псевдо тага може да се използва само в редактора, но не и директно в .php шаблона.

  2. Благодаря за идеите. Истината е, че са запланувани от първата версия на плъгина, но все не мога да намеря време. Ще се постарая в следващата версия да сложа настройки за избиране на това на кои страници да се показват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *