Стийв Круг: Не ме карай да мисля

Днес видях пост за българското издание на Don’t Make Me Think и се сетих, че това е една от най-често цитираните книги, когато се говори за „актуален“ уеб дизайн, чиято най-важна черта не е естетическата красота, ами удобството да се ползва. Ако не сте от хората, които са замръзнали на нивото на уеб технологиите от зората на интернета, ами наистина се интересувате и се опитвате да сте в час, то тогава вие сигурно сте чули или чели тази книга (може би апокрифно от някой ebook като мен). Ако обаче не сте, горещо ви препоръчвам точно тази книга.

WEB Дизайн – не ме карай да мисляЕдно от удобствата на интернет е възможността за пазаруване от комфорта на вашето жилище. Ако решите да си закупите книгата от някой от българските електронни книжарници, позволете да ви препоръчам ProfiBooks.com: и преди съм писал за тях, че са много коректни, бързи, а и тази великолепна книга се предлага с отстъпка.

Весело четене (или весело пазаруване) !

4 мнения за “Стийв Круг: Не ме карай да мисля”

  1. Само си промени линка ProfiBooks.com, че нещо си объркал линка в <a href=““ rel=“nofollow“> тага ;)

    Иначе и от други места чувам само добри отзиви за книгата, и мисля да си я взема :)

  2. Може ли да обясниш с повече подробности какво точно е сбърканото ? Че гледам и не мога да зацепя ;)

  3. Може би сбърканото е, че сайта вече не съществува.
    Другото сбъркано е, че тази книга е изчерпана по всички уеб книжарници още преди няколко месеца и издателството незнайно защо не я преиздава.

  4. Сайтът не съществува от някъде средата на 2009. Кофти, ProfiBooks бяха много точни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *