Казаното заминава, написаното оствава … в архивите на в-к „Сега“ ;)

Днес някъде по нещата дошли по RSS прочетох коментар за това колко проблеми имало с взривяването на мавзолия, което било на днишната дата преди ни знам колко си години. Така се сетих, че преди време с един приятел обсъждахме как се представят българските вестници онлайн. Това е широка тема, е ако имам търпение и време някой път ще пиша за нея, но в момента фокуса трябва да падне върху друго, а именно, че един от плюсовете на онлайн версията на вестник „Сега“ е архива му. На бързо скочих на някакво произволни броеве от месец юни в различни години, и ето какви „красиви думи“ и „обещания“ намерих:

  • 11 юни 2002: „Кошлуков: Време e в затвора да влезе някой управник“ … „Крайно време е някой да влезе в затвора за прегрешенията си! По-нататъшното бавене може да се окаже пагубно за мнозинството ни“, обяви Емил Кошлуков в Стара Загора… НДСВ вече загуби 1 година, ние обещахме възмездие за тези, които за извършвали престъпления, обясни Кошлуков.
  • 17 юни 2002: „Царски депутат: Корупцията е движеща сила и в НДСВ“ … Корупцията е движеща сила и в НДСВ, призна пловдивският царски депутат Николай Бучков. Според него още преди изборите е създадена система от подбрани бъдещи управници, която сега функционира по матрицата на предишните управления. Той имал сигнали за неправомерни действия и опити за рекетиране на определени фирми в Пловдив от хора във властта, включително и от депутати от НДСВ.

Май нещата не са мръднали много напред, а ?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *