Любомир Славилов ?

Will the real Lyubomir Slavilov please stand  up ?

Този човек е някакъв феномен. Поне в скромните рамки на моя блог. Всеки ден някой кацва тук, за да търси този човек. При мен го има в един от коментарите за новото електронно банкиране на Първа Инвестиционна Банка, понеже преди го пишеше в коментар в кода. Сега вече го няма, но преди и аз го бях видял там. Егати фантома, разбираш ли. После някаква анонимка обесняваше:

…Въпреки, че не трябва да се използва лична информация, мога открито да заявя, че човек с името Любомир Славилов не е постъпвал и не е постъпил на работа в ПИБ ! Такова лице не съществува в колектива на ПИБ…

Oбаче какво от това, изглежда на хората този образ им е интересен. Освен търсения в Google, много посещения пристигат и от една тема във форума за изверги „Програмисти“ на Дир.бг, от където разрах, че този образ май е някакво хахо, което се изживява като новатор в роботиката или незнам какво си. На мене ми изглежда всичко като голяма глупост с още по-тъпо име – „Кибертрон“. Както и да е де, вселената сигурно обича лудите, след като е създала толкова много от тях. А да видим този хайп още колко време ще го има и кога ще отшуми… и кога търсенето за „под полата“ ще го измести от първата петица ;)

Любомир Славилов
Любомир Славилов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *