Парадът, Боян Расате, „разсаждането“ на малоумни предразсъдъци и т.н.

Нали знаете, че вече не сме в 20 век ?  Има хора се подвеждат по въпроса, и си мислят, че става дума за 19 век, без да „загряват“, че от 8 години сме вече в 21-вия век. Има неща, които трябва да си останат в 20 век, като например дискриминирането на всеки който е различен и не се вписва в стереотипа. Да, ама не, бай Петко! Все ще се намери някой „морално-предизвикан“ да размята пръсти. По времето на младия социализъм, някъде през 50-те и 60-те години, жените, които са ходили с панталони, са били наричани курви. Комунисто-пуританите смятали, че така се подкповат моралните устои на съвременното соц-общество, или някаква друга подобна мръсна глупост. Заради едни панталони – които не вярвам да са носени като знак на протест, а са просто предпочетени заради удобството им.  Днес всички можем сами да си отговорем колко късогледа и плиткоумна е тази идея. Горе-долу по същото време, че и по-късно, със същото лошо око се е гледало и на разведените родители, които разбираш ли рушат основната „градивна клетка“ на общество. Пак, всички днес, като зрели хора, виждаме колко абсурдно е това (сетих се за Ирландия май беше, или друга католическа страна, която разреши разводите чак през 90-те години на миналия, двадесети век). Сигурно може да се дадат още много такива примери. Ето още един … ами музиката – рок музиката, и всичките и производни, които били упадъчна музика, и промивали мозъка на младите с деградивни западни влияния ? Я си го представете днес като аналог – Боян Расате и дребните душици, гладни за внимание около (и като) него, да организират протест срещу рок музиката ? Мръсна глупост. Също толкова абсурдни са и сегашните им тези, и кофите с вода от десет кладенеца, че разбираш ли, има световна гей конспирация, че разбираш ли „Лалетата“ давали пари не само на БГ гей организациите, ами и за про-педофилски незнам какво си, че разбираш ли, то може да има закони, но пък техния (на подобните на Расате идиоти) морал е над това.

За финал, ще се опитам да цитирам нещо, които преди години чух от Венци Димитров, въпреки че не знам той ли го е измислил, или просто го е повторил:

„Хомосексуалността е влечение към индивиди от същия пол, докато това да си педераст е тип поведение… не е необходимо да си гей, за да се държиш като педераст!“

Така че, да обобщим – не е необходимо да си гей, за да си педераст ;) Ето пример – вчера в „Булевард България“ г-н Расате се опита с евтини трикове чрез повтарянето на думата „педераст“ в ефир да привлече вниманието върху себе си… е това не е ли педерастки номер ;)

3 мнения за “Парадът, Боян Расате, „разсаждането“ на малоумни предразсъдъци и т.н.”

  1. Доколкото виждам малко хора четат написаното тук, а и аз попаднах случайно,но съм провокиран от написаното, та ето и моето мнение- да се сравняват комунистическите идиотщини с различните налагани ограничения и то по идеологически причини, че са проводник на западното, разбирай вредно влияние с един чисто природен дефект, каквато си е обратната сексуална ориентация си е чиста проба манипулация, нахалство и наглост. Както каза някакъв митрополит сутринта по радиото, не е въпрос тези хора да бъдат пребивани с камъни както е било някога, но не е необходимо и те да демонстрират по такъв начин своя дефект, да го прокламират и да търсят едва ли не и последователи. Наистина всеки има право да е такъв какъвто иска, но когато става въпрос за нещо което е противоестествено, което е дефект, защото нали хората са създадени от два пола за да се чукат и да правят деца за да продължават човешкия род, то тогава нека тия си се събират някъде като „бялото братство“, далеч от очите на нормалните хора и ДЕЦАТА им, пък там да си правят каквото искат и никой няма право да ги съди или да им забранява това. А другото – демонстрации наречени „гей паради“ са си чиста проба педерастщина, точно във вида който е описан по горе!

  2. Ако това мнение бъде изтрито и не се публикува, значи всичко си е на мястото – педерстите са си педерасти и нищо неможе да ги промени. Аман от простаци и педерасти в тази тъпа държава!

  3. Спокойно, „баба“, спокойно. Хайде недей да размяташ пръст, и да определяш кои са педерасите и простаците. Дискриминацията си е дискриминация, и предразсъдъците са предразсъдъци, без значение от средата или причините за тях.

    Наистина всеки има право да е такъв какъвто иска, но когато става въпрос за нещо което е противоестествено, което е дефект…

    Ако наистина си го представяш като дефект, тогава наистина ли мислиш, че трябва да се крие ?! Като се скрие проблема, не означава че се решава – тъпоумници с подобно мислене не искаха децата от Могилино да живеят до тях, понеже ще им развалят „спокойствието“. Мръсна фашиска глупост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *