„Телерик“ планира да увеличи екипа си с 40 души

Ето това е добра новина:

Софтуерната компания Telerik планира да наеме 40 нови специалисти в следващите 12 месеца … Намирането на подходящи специалисти според ценностите на компанията е една от основните трудности пред Telerik. „Когато намериш правилен човек винаги има възможност да направите нещо заедно и да намериш подходяща позиция за него в компанията“, сподели Васил Терзиев.

…Telerik е отличена като третият най-добър работодател в тазгодишното проучване „Най-добрите работодатели за Централна и Източна Европа“ на международната компания за консултиране в областта на човешките ресурси Hewitt Associates. Софтуерната компанията е носител и на отличието „Най-добър работодател за България“ за 2007 г.

За Telerik работят 160 души на средна възраст 27 г., като 15% от тях все още са студенти.

Супер е от време на време да има такива новини, които да показват нещо положително в развитието на ИТ отрасъла в България.

2 мнения за “„Телерик“ планира да увеличи екипа си с 40 души”

  1. :) Телерик винаги съм ги уважавал. Присъствал съм на 2-3 техни презентации и останах доста доволен. Даже си спомням едно тяхно представяне, след което за момент се замислих сериозно дали да не мина на .NET страната.

  2. Имам двама познати работят там, много умни момчета. Това че работят там говори много долре за фирмата ;) Преди време, 4-5 години, ми предложиха да ме „вербуват“ да пиша JavaScript при тях, аз обаче нали сам инат-патриот на регионално ниво и от Русе не мърдам ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *