Kontrax Варна са шибани лайнари, или кофти спам по български варненски

Тези не знам за какви се мислят, и не знам от коя крайност им идва проблема – че ас хипер нагли, или че са мега тъпи.

Вече съм получавал поне пет писма от тях и досега два пъти съм се обаждал да ме махнат от списъка за разпращане на рекламните им бози. Днес се обадих за трети път.

Tihomir Mitev <kontrax@mbox.contact.bg>
Tihomir Mitev <kontrax@mbox.contact.bg>

Спамът им е пълна скръб. Не виждам защо се хабят да ми рекламират нещо от Варна, при положение че аз живея в Русе. Писмото е пратено с BCC: и за да видя аджеба до кой адрес са го пратили, трябваше да гледам header-ите на в оригиналната им форма. Писмото няма и предоставен начин за отписване – нито линк, който да проследя и да се отпиша, нито пък инструкции за изпращане на „Unsubscribe“ и т.н. Тези са просто егати първобитните. Поне да ползват някаква система за обслужване на писмата – да, ама не: по най-бабешкия начин (да ме прощават модерните техно-баби, които са явно повече в час от тези нагли копелета) героят Тихомир (Kontrax Varna – Tihomir Mitev <kontrax@mbox.contact.bg>) е отворил едно писмо в The Bat! (v4.0.0.22) Professional, натикал е всички нещасни получатели на тъпия им спам в ВСС полето, и готово – геройството и езпълнено и пишман маркетинга им с кирлив спам е изпълнен. Тихомире, Тихомире, тъпо копеле си ти, Тихомире!

И за финал – егати излъгацията: фирма да ползва безплатния email който дават от БТК с АДСЛ пакетите ;) За пари ли са го закъсали, че не могат да си вземат един домейн, или са просто супер задръстени да знаят техниката колко напредна.

PS. Не съм единствения, на който му е писнало от тези долни номера:

2 мнения за “Kontrax Варна са шибани лайнари, или кофти спам по български варненски”

  1. ОО, и аз им писах веднъж, и сега писмата идват от други адреси. Явно единия продавач е спрял да праща, но останалите… Нямам думи! Само от мързел не съм започнал да им пращам и аз рекламки в отговор на техните. Ма явно трябва…
    А за адресите – дори фирми със сайт и домейн (Контракс нямат ли?) ползват абв.бг, дира или каквато безплатна поща им е попаднала! Който им прави и хоства сайтовете не се ли сеща да им измъкне пари иза поща? Или за алчни и клиента не се навива да плаща ;-)

  2. Аби стига глупости ;) Имат си и домейн и т.н. могат да им направят по няколко пощи … ама то ни става само с ядене, трябва и акъл ;) Демек нали сега върви алъш-вериша, няма смисъл да мислят за глупости като имидж и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *