Айдеееее, и игра по Watchmen ще има …

Watchmen се разработва от Deadline Games, а историята ни пренася в свят създаден от редактора на комикси Len Wein. В играта вие ще се озовете в алтернативна Америка през 1985 година. Watchmen е ще ни отведе на прага на разрушението, където супер-героите са не само истински, но и са преследвани от закона, а един вече бивш герой търси истината зад убийството на свой колега и приятел. В течение на търсенето той открива далеч по-голяма конспирация, която може да доведе света до неговия край.

Все още няма точна дата за пукането на Watchmen, но се очаква това да се случи малко след премиерата на филма по франчайза, който ще излезе по кината на 6 март 2009 година.

Айде, разводниха се нещата … Алън Мур сигурно си скубе косите ;) Сериозно, нали видяхте костюмите от рекламните снимки и от трейлъра на филма ? Това прилича ли ви на 1985 година ? На мен – не! Всичко е егати комерсиализираното – особено Nite Owl и Озимандиас … Дейм Гибънс е уловил духа на епохата в костюмите на героите, защо им е на екипа на филма да ги променят – просто усещам как сами ще се гръмнат в крака. И тази игра … егати бозата. Добре поне, че Роршах е ОК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *